FOOD: Peter's Burger Pub

/ pondělí 17. listopadu 2014


Možná jste si všimli, že blog teď vypadá tak trochu jinak. Prochází proměnou - doufám, že k lepšímu:) . Kromě redesignu jsem se rozhodla ho trochu zpestřit. Jedna z věcí, která se tu nově objeví jsou různé tipy/recenze na místa kam jít jíst, pít či jen tak zevlovat. Pro pražské to třeba bude k užitku, pokud místo ještě nenavštívili a pro ty mimopražské třeba tip kam zavítat při návštěvě Prahy. :) První místo, o které bych se s vámi chtěla podělit a které spousta z vás určitě zná, jelikož není žádnou novinkou je Karlínský Peter's Burger Pub, kde jsem byla dnes.

Burgery zažívají obří boom a já se tomu rozhodně nebráním, naprosto je totiž miluju. Po takové době, co Peter's stojí jsem se konečně rozhodla tam zavítat. Karlín začíná být kolébkou příjemných míst, které ještě umocňuje kouzelné Karlínské prostředí a Peter's není výjimkou. Kromě klasické verze, najdete spoustu něobvyklých kombinací s poutavými názvy jako Fízl, Proutník, Snajpr v Tunningu, Grázl atd. Odpůrci masa si taky přijdou na své s bezmasou No Meat verzí.

Když si z pestré nabídky vyberete, obsluha vám přinese tyhle poctivé burgery během chvíle. Ceny jsou příznivé v porovnání s některými dražšími burgrárnami vám přinesou burger, který je rozhodně větší než vaše dlaň, masem (a dobrým) na něm taky nešetří. Pravda, že hranolky by snesly trochu méně oleje, ale když vám vše tak hezky naservírují i se salátem Coleslaw, není to nic hrozného. My si vybrali burgery Snajpra v tuningu (dvojnásob velký než ostatní a ještě vám ho naservírují s nachos) - taková mexická varianta s chilli majonézou, ragů z černých fazolí, čedar, slanina, rajčata atd. Ochutnala jsem a byl opravdu skvělý, já sama si pak dala Grázla s velkým očekáváním, protože tenhle týpek obsahuje citronovou majonézu, modrý sýr, chilli čokoládu a dýňovou marmeládu s rukolou. Jsem docela "úchyl" na tyhle zvláštní kombinace. Tentokrát jsem měla ale smíšené pocity. Všechno hrálo hrozně zajímavou chutí, ale upřímně i když miluju kombinaci sladko-slaného, ta čokoláda mi tam tak úplně nesedla. Nebylo to, ale vyloženě špatné a rozhodně dávám plusy za kreativitu (myslím, že je to taky něco na co si člověk musí zvyknout). K burgeru si potom můžete vybrat čepované pivo Kocoura, limonády, vanilkovou Colu, domácí ledovcý čaj s ovocem a mnoho dalšího.

P.s. kdyby vás to zajímalo, založila jsem si účet na Storyous a vždy tam budu přidávat nějaké ty "příběhy", kam zavtám. :)


9 komentářů

  1. Ja sa burgrom snažím vyhýbať ale týmto by som asi určite neodolala! vyzerajú fakt super!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  2. Pbdivuji tve chute, ja mam rada kombinace sladkeho a slaneho, ale na tu cokoladu bych nemela odvahu. Vypada to tam paradne, ja mam oblibenou bourgrarnu vlastne v kazdem meste, kde se alespon na chvili zastavim krome Prahy, takze dekuji za tip. Na revanz, v Plzni je skvely Delish, v Beroune BlackDogs a v Brne podnik za FSS, ten vlastni Amik a maji tam uplne vsechno ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  3. novy design blogu se mi moc libi ! .)

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  4. Chválím především Kocouří pívo! Jedno z mých nej :)
    A nový design vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi nový design líbí! A zevlování u burgeru mi vůbec nevadí. Hned bych na jeden (i klidně víc) šla :)

    speakingafashionlanguage.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. skvelé fotky, burgre úplne milujem, pôjdem do prahy už len kvôli tvojmu článku! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Jááj, tam chodím na oběd... :)

    OdpovědětVymazat

Johana Koliandrová. All rights reserved. © .